What they say

Några av våra tidigare uppdragsgivare

Här nedan kan du se vilka kunder vi jobbat med tidigare och vad dessa företag, organisationer och myndigheter som har anlitat Nativa under åren har att säga om vårt arbete.

Jätteintressant med delarna om ledarskap och grupputveckling. Jag har fått bättre självinsikt om hur jag funkar som individ och i grupp, samt fått bättre förståelse om att andra personer är annorlunda, och hur det kan skapa bra och dåliga situationer i gruppsammanhang

Mats, FMV

Charlottes attityd var motiverande för att våga delta aktivt under kursen. Det kändes tryggt att testa och våga göra fel.

Malin, Kursdeltagare grundkurs projektledning FMV

Tack Charlotte! Du har lett arbetet med att skapa något fantastiskt som kommer fortsätta att ge effekter lång tid framöver. Fantastiskt jobbat hela vägen in i mål.

Pontus, Ekskäret Klustret

Charlotte was a focused, directed, and persistent coach. She asked questions that led sometimes to broad, expansive answers; and she listened very well. She could quickly extract the key elements of my answers and then respond back to me with a followup question or point of direction. I recommend her highly as an executive coach.

Eric C Hellgren

I would recommend Charlotte to anybody wanting to take a look at themselves and reflect upon areas in their lives that they want to explore and improve. Skilled facilitator with a very calming nature

Dennis Mohi

Mina förväntningar att bli en projektledare och att få större förståelse och verktyg för teambuilding är uppfyllda. Det var en perfekt mix mellan teori och praktik, vilket passar min praktiska hjärna väldigt bra.

Kursdeltagare fortsättningskurs projektledning FMV

Tack för att du hjälpte oss att hitta och skapa vår vision. Vi lever fortfarande med den som ledstjärna

Linda, Samverkangruppen

Jag har haft förmånen att blivit coachad av Charlotte under hösten 2020. Charlotte har en fantastisk förmåga att lyssna! Jag önskade att fokusera på mitt ledarskap men inser nu att det varit minst lika givande på det privata planet. Charlotte har utmanat mina tankebanor och fått mig att se saker ur ett annat perspektiv. Att kombinera våra samtal med små övningar däremellan har varit effektivt och inneburit att jag direkt kunnat testa alternativa strategier i min yrkesroll. Det har varit väldigt givande. Jag kan varmt rekommendera Charlotte!

Åsa Ronninger

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta mig idag