The story

Mot oändligheten och vidare

 Från himlen till jorden och allt däremellan

Jag växte upp i en småföretagarfamilj i en liten by utanför Skellefteå i Västerbotten i norra delen av Sverige och samtalen runt middagsbordet handlade ofta om allt från försäljning och ekonomi till utmaningar och möjligheter med personal och produktion. Steget till en magisterexamen i småföretagsekonomi kändes därför naturligt.

Därefter följde 15 år av arbete inom service, marknadsföring, projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning. Alla arbeten präglade av människor och utveckling, vilket ledde min nyfikna själ vidare till områden som pedagogik, positiv psykologi, neurovetenskap, beteendeekonomi, coaching, miljöpsykologi, mindfulness, yoga m.m.

Allt faller på plats

2011 grundade jag Nativa utifrån en vilja att förändra strukturer som inte tar tillvara på människors potential. De första åren ägnades åt att hjälpa mina kunder med allt från verksamhetsutveckling, projektledning, utbildning och handledning.  Familjens och verksamhetens flytt tillbaka till Skellefteå 2019 efter mer än 20 år i Stockholm i kombination med Covid19 bidrog till en omstart av Nativa.

Tack vare pandemin sker idag all produktion och leverans online, vilket gör att Nativa har kunder i hela Europa och Nordamerika. Jag stöttar mina kunder att bli hållbara ledare med hjälp av all kunskap och erfarenhet som jag samlat och tränat på genom åren. Från magkänsla via tanke och ord till förändrade beteenden och nya vanor.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta mig idag