Vem är vi

Förvandlar drömmar till verklighet

The story

Nativa grundades och ägs av mig, Charlotte “Lotta” Hellgren. Nyfiken och med en brinnande lust att lära präglade mina första levnadsår. Med ett barns självklara inställning till den egna förmågan att lära, tre äldre syskon att lära sig av och med en mamma som var lärare, knäckte jag läskoden redan i 4 års ålder och sen dess har jag fortsatt läsa, lära och utvecklas.

Från lära till göra

Låt mig vara ditt stöd

Varje människa har kraften och förmågan att vara del av skapandet av en bättre värld tillsammans. Jag brinner för att frigöra den kraften hos individen så att hen kan vara och utvecklas till sitt bästa jag för att kunna göra viktiga saker.

Jag vill väcka lusten och nyfikenheten, öka människors medvetenhet, förmåga och handlingskraft till att med sina unika styrkor och färdigheter bli en del av lösningen på världens utmaningar och möjligheter.

Mer om min kompetens

Låt mig vara ditt stöd

Varje människa har kraften och förmågan att vara del av skapandet av en bättre värld tillsammans. Jag brinner för att frigöra den kraften hos individen så att hen kan vara och utvecklas till sitt bästa jag för att kunna göra viktiga saker.

Jag vill väcka lusten och nyfikenheten, öka människors medvetenhet, förmåga och handlingskraft till att med sina unika styrkor och färdigheter bli en del av lösningen på världens utmaningar och möjligheter.

Mer om min kompetens

Partners

No man is an island. Nativa är ett resultat av många människor och organisationer. Här är några av de som inspirerat och bidragit.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta mig idag